Image

Vi gör duktiga människor till experter.

Som konsult ute hos olika kunder möts vi ofta av frågor om kompetensutveckling. Med den kunskap vi besitter är det en förmån att också få bidra med kunskapsförmedling som föreläsare. Genom vårt dotterbolag Approvus AB, som är ett renodlat utbildningsföretag, erbjuder vi ett utbud av utbildningar riktat till bygg- och fastighetsbranschen. Som kund kan du välja att anlita oss för företagsanpassade utbildningar efter ert behov. Ni kan också välja att anmäla er och er personal till vår öppna kursverksamhet på fastställda datum på olika orter. 

En av våra inriktningar är utbildningar som leder till någon form av personcertifiering, som bland annat kontrollansvariga och sakkunniga enligt PBL. Vi utvecklar ständigt vårt utbud av utbildningar inom till exempel energi, innemijö, bygg, fastighet, arbetsmiljö, entreprenadjuridik och utbildningar för kommuner. 

Ditt utbildningsbehov tillgodoser vi dels genom egen spetskompetens inom koncernen, och dels genom vårt kontaktnät av externa konsulter. Våra föreläsare ser till att du får ta del av det senaste som hänt inom ditt ämnesområde.

VÄLKOMMEN TILL APPROVUS.

Image

033-340 16 10

Telefon